25n
25N
25N

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una exposició sobre el sentiment per aquesta festa

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una exposició sobre el sentiment per aquesta festa
11/02/2019 -

L’exposició fotogràfica «Exhibició i identitat en la Setmana Santa Marinera, de José Carlos Díaz Martí i Juanjo Martínez Penella, mostrarà la ciutadania «el moment, el gest i l’emoció dels qui participen i fan aquesta festa en els Poblats Marítims de València». S’inaugurarà dimecres 13, a les 19.30 hores, en el Museu de la Setmana Santa Marinera «Salvador Caurín», on estarà oberta al públic fins al 15 de maig.

El regidor de Festes, Pere Fuset, ha explicat que «amb aquesta exposició l’Ajuntament vol posar èmfasi en la vitalitat festiva de la Setmana Santa Marinera com a manifestació cultural col·lectiva vinculada a uns barris singulars. I també vol contribuir a potenciar l’atractiu patrimonial del Museu de la Setmana Santa Marinera, que va ser reformat en juliol de 2018 i que està molt a prop de ser homologat com a museu per la Generalitat».

En la mostra dels fotògrafs José Carlos Díaz Martí i Juanjo Martínez Penella, «s’exhibeix el caràcter popular de la festa, així com la intensa sociabilitat d’unes gents que no oblida la seua arrel marinera», ha afegit el regidor, qui també ha recordat que el museu, ubicat al carrer del Rosari, reuneix una part important del patrimoni artístic de les diferents corporacions, germandats i confraries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 2 =

bombers
CCCC
bombers