caixa popular

El Museu d'Història de València celebra el Dia Internacional de la Pau

El Museu d'Història de València celebra el Dia Internacional de la Pau
20/09/2017 -

El Museu d’Història de València, MHV, ha programat per a demà una activitat commemorativa del Dia Internacional de la Pau, jornada de sensibilització i reflexió que se celebra cada 21 de setembre des de 1993, auspiciada per Nacions Unides. Amb aquest motiu, se celebrarà una taula redona davall el lema “Junts per la pau”, i es presentarà una exposició monogràfica sobre la situació a Colòmbia.

Els actes programats donaran començament a les 19.00 hores en el MHV. La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha invitat “tots els veïns i veïnes de la ciutat a este interessant trobada, amb una motivació tan humana”. La delegada ha recordat que l’accés a l’acte és gratuït, i la sala estarà oberta al públic fins que es complete l’aforament.

La jornada se celebra enguany davall el lema “Junts per la pau: respecte, seguretat i dignitat per a tots”, i se centra en la importància de mobilitzar la ciutadania mundial perquè mostre el seu suport als refugiats i migrants. Per això, els actes previstos van dirigits a valorar la solidaritat i a destacar els beneficis que els migrants aporten a les economies i als països. Així mateix, s’abordaran les preocupacions legítimes que poden sorgir en les comunitats d’acollida.

Són moltes les entitats valencianes que treballen en favor de la pau, cada una d’elles des del seu particular camp d’actuació, i una representació d’elles prendrà la paraula demà al Museu d’Història de València. La taula redona reunirà a Pau Bars, membre d’Amnistia Internacional València; Mila Font, de Médicos Sin Fronteras CV; i Jaume Durán, representant de CEAR PV. El debat començarà a les 19.30 hores, amb el títol genèric “Respecte, solidaritat i dignitat per a tots”.

Prèviament a la celebració d’aquesta taula redona, a les 19.00 hores, es presentarà també l’exposició titulada “Colòmbia, la pau esquiva”. Es tracta d’una mostra per a la qual s’ha preparat una sèrie de visites guiades en els dies següents, que seran anunciades prèviament.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats