25n
25N
25N

El Museu Faller s'apropa al turisme xinés amb visites guiades

El Museu Faller s'apropa al turisme xinés amb visites guiades
20/05/2018 -

El Museu Faller de València ha posat en marxa una campanya dirigida al turisme xinés, per a difondre la cultura i la festa fallera entre un sector turístic en expansió. Des de la setmana que ve i fins al pròxim 15 de juny hi haurà visites guiades en xinés a les 11.30 hores del matí, de dilluns a divendres. A més, s’ha confeccionat un fullet del Museu Faller en xinés i s’ha realitzat una campanya d’informació amb empreses especialistes en turisme d’eixa procedència i escoles que treballen en eixe idioma.

En la nostra tasca de difusió del patrimoni cultural festiu considerem fonamental que la festa gran de la nostra ciutat siga coneguda i valorada per tot el món. Per això posem en marxa iniciatives com aquesta que té a les visitants i els visitants xinesos com a protagonistes”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, qui ha recordat que unes altres iniciatives de la Regidoria, com ara el trasllat de l’Exposició del Ninot al Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències, també han seguit eixa mateixa línia per apropar les Falles a la gent que visita la ciutat.

En total s’han fet 1.000 còpies del fullet informatiu en xinés, el repartiment dels quals s’inicia aquesta mateixa setmana. L’objectiu és acostar als turistes xinesos, que cada vegada visiten més el Museu Faller, perquè descobrisquen els valors del patrimoni cultural faller, subratllant també els elements culturals comuns, com ara el gust per la pirotècnia o el treball de la indumentària amb la seda, tot en el context de la reactivació contemporània de la Ruta de la Seda, en què València té un lloc important.

La voluntat és continuar fins al pròxim mes de desembre amb la col·laboració d’estudiants xinesos, en pràctiques fins al 15 de juny. La campanya amb escoles de xinés i empreses de turisme s’està fent durant aquest trimestre i, amb la col·laboració de la Universitat de València, s’han iniciat converses per tractar de prorrogar la presència dels estudiants xinesos al Museu Faller durant les seues pràctiques curriculars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
torrent