25n
25N
25N

El Museu de la Ciutat tancat pel manteniment de la climatització

El Museu de la Ciutat tancat pel manteniment de la climatització
02/07/2019 -

El Museu de la Ciutat, situat a la plaça de l’Arquebisbe, romandrà tancat des de demà, dimecres 3 de juliol, fins al dimarts 9 de juliol, per motius de manteniment de la climatització de les instal·lacions. La resta de funcions i servicis del centre romandran actius.

Des de demà, dimecres 3 de juliol, fins al dimarts 9 de juliol, el Museu de la Ciutat tancarà al públic per motius de manteniment, relacionats amb la climatització del centre. La resta de funcions i servicis del centre romandran actius durant aquest període de temps.

A més, està previst que el museu participe en la Gala de la Gran Nit de Juliol, programada per al dissabte 20 d’aquest mes dins del programa d’activitats de la Gran Fira de València. Durant la Gran Nit de Juliol diferents museus de la ciutat obriran les portes de nit, com per exemple el Centre del Carme, la Fundació Bancaixa, l’Iber (Museu dels Soldatets de Plom), el Museu de Belles Arts, el Museu de Ceràmica González Martí, l’Almodí, la Casa Museu Benlliure, el Centre Arqueològic de l’Almoina, la Llotja, el Museu del Corpus, el Museu d’Història de València i el Museu de l’Arròs, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + divuit =

museo etnologia
ficcions 2019-2020