25n
25N
25N

El Museu de les Ciències ofereix fins a cinc sessions diàries d'experiments en directe amb dos tallers

El Museu de les Ciències ofereix fins a cinc sessions diàries d'experiments en directe amb dos tallers
26/06/2020 -

El Museu de les Ciències de València ofereix fins a cinc sessions diàries d’experiments en directe amb dos tallers: ‘Química en acció’ ‘La ciència invisible’.

Es tracta de sessions especials de ‘La Ciència a Escena’ que reuneixen els experiments “més sorprenents” de ‘Màgia Química’, ‘Fred, fred’ ‘aLUZina!’, ‘Horror al buit’ i ‘Roent’, informa la Ciutat de les Arts i les Ciències en un comunicat.

Aquestes activitats es realitzen en sales especials situades en la planta baixa del Museu de les Ciències, a les quals s’accedeix des del Carrer Menor.

El taller ‘Química en acció’ (11.00 h, 16.00 i 19.00 h a la sala 1) està recomanat a partir dels 8 anys mentre que ‘La ciència invisible’ (12.00 hores i 17.30 hores a la sala 2) s’ha dissenyat per a públic des dels 10 anys. Tots dos tallers tenen aforament reduït a 10 persones per sessió.

En aquestes activitats els xiquets menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult que també ha d’adquirir l’entrada. El preu és de 3,5 euros per taller i persona, no inclou la visita al Museu de les Ciències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 9 =