25n
25N
25N

El Museu de Ceràmica de Paterna incorporarà materials realitzats pels veïns a una exposició

El Museu de Ceràmica de Paterna incorporarà materials realitzats pels veïns a una exposició
03/03/2017 -

El Museu de Ceràmica de Paterna incorporarà materials realitzats per veïns i veïnes a una exposició de caràcter temporal. Aquesta iniciativa, inclosa en la campanya ‘Primavera en el Museu’, té com a objectiu “implicar a les persones de totes les edats en aquest importantíssim centre cultural paterner”, ha assenyalat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche.

Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia. La primera d’elles tindrà lloc els dissabtes 25 de març i 1 d’abril. Es tracta del taller de ceràmica Edat del Bronze en la qual s’elaboraran atuells de fang a imitació de les existents en el jaciment arqueològic de l’edat del Bronze de la Lloma de Betxí, en el bosc de la Vallesa.

El 8 d’abril es realitzarà una excursió arqueològica al Puntal de Llops, en la qual s’ascendiran 130 metres per a visitar un assentament del S.V a.C en el poblat íbero d’Olocau. I el dissabte 29 d’abril tindrà lloc un taller de Keramines, en el qual es decoraran ceràmiques amb pigments en forma de clarions.

El dissabte 6 de maig el Museu municipal de Ceràmica de Paterna ha organitzat un taller de Diorames per tal de reconstruir mitjançant maquetes el típic habitatge de la Lloma de Betxí, i conéixer així com vivien fa 4.000 anys els habitants de Paterna.

A més, amb motiu de la celebració de la Nit dels Museus, el 19 de maig a les 22 h i 23.30 h s’organitzaran visites temàtiques sota el slogan ‘Decir lo indecible’. “Una àmplia i interessant programació per a tots els públics totalment gratuïta”, ha conclòs Periche.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =