25n
25N
25N

El Museu de la Ceràmica de Paterna millora els seus suports audiovisuals

El Museu de la Ceràmica de Paterna millora els seus suports audiovisuals
25/11/2019 -

El Museu de Ceràmica de Paterna ha iniciat la modernització dels materials audiovisuals amb l’objectiu d’oferir als usuaris una experiència millorada en visitar la instal·lació.

Així ho ha explicat el regidor de Smart City, Atenció a la Ciutadania, Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha assenyalat que “s’han adquirit tres projectors en els quals s’exhibiran vídeos que complementen la informació sobre les col·leccions del Museu”.

En aqueix sentit, el regidor Jodar ha recordat que Paterna compta amb una valuosa herència terrissaire i arqueològica i una de les col·leccions ceràmiques més completes de la província, “un patrimoni del qual ens sentim molt orgullosos, per la qual cosa volem potenciar les visites millorant els recursos del Museu per a oferir una experiència didàctica més completa”.

Els nous projectors, que es localitzaran a la sala de l’exposició permanent, exhibiran vídeos sobre la història de l’arqueologia del municipi o del Museu, així com informació sobre les col·leccions o el treball que es realitzava en les terrisseries.

Finalment, el regidor ha avançat que se seguirà amb aquesta línia de treball “en una següent fase durem a terme la digitalització de les col·leccions de manera que es puga accedir a les diferents peces que conformen la nostra col·lecció de manera virtual”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =

CCCC
activem alfafar