25n
Orgull
Orgull

Mural a Paiporta per a visibilitzar al col·lectiu de persones majors LGTBI

L’obra representa el bes entre dos dones majors i amb diversitat funcional, i està situada al carrer Sant Jordi

Mural a Paiporta per a visibilitzar al col·lectiu de persones majors LGTBI
02/07/2021 -

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta ha promogut la realització d’un mural per a visibilitzar al col·lectiu de persones majors LGTBI.

L’obra, elaborada per l’artista urbana Galleta Maria a proposta de la regidoria amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI, està situada al carrer Sant Jordi, a la seu d’Aldis Paiporta, i representa el bes entre dues dones lesbianes majors I amb diversitat funcional.

“Les persones majors LGTBI pateixen la doble invisibilització i discriminació, ja que han viscut dècades i generacions anteriors, on no han pogut disfrutar de la llibertat que, gràcies a l’evolució de la societat, hui sí que tenen les generacions més joves”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Esther Coronado.

Aquest mural se suma a l’exposició fotogràfica de Sara Quílez sobre diversitat familiar, anomenada ‘Familiar-mente’, que se situarà en breu a l’Ajuntament, per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI, promogudes per la Regidoria d’Igualtat. El lema de la Campanya d’enguany ha sigut ‘Més amor, menys odi. Trau l’orgull, Paiporta’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − un =