25n
25N
25N

Género Fresco impregna el seu art al Museu de l'Horta d'Almàssera

Género Fresco

Género Fresco impregna el seu art al Museu de l'Horta d'Almàssera
08/10/2020 -

El “Museu de l’Horta d’Almàssera” situat en el denominat “cor de l’horta” representa una finestra al coneixement i a la difusió del ric patrimoni cultural i agrícola que es concentra al voltant dels camps de l’Horta Nord. La dinamització social, cultural i la sensibilització cap a polítiques ecològiques fan que recobre força com un referent museístic. Un centre de pedagogia i dinàmiques educatives que mostre la vida i el coneixement de les persones que han donat forma a aquestes terres com un signe d’identitat pròpia, com a lluita per la sostenibilitat, l’ecologisme i el cultiu local.

Com a part d’aquesta reconstrucció iconogràfica, l’Associació Artística Género Fresco, construeix una finestra pictòrica a l’horta. Dues pintures murals que comuniquen el Museu amb les hortes confrontants d’una forma vitalista i acolorida. Amb la finalitat de revitalitzar dues de les façanes més danyades del “Museu de l’Horta” es projecten dos murals amb motius vegetals, fruites i hortalisses pròpies de la zona. A més de restaurar i protegir l’edificació, es crea una obra d’art a l’aire lliure, podent gaudir tots i totes d’un espai net, lluminós i educatiu per molts anys.

Les pintures murals en l’entrada d’Almàssera construeixen el millor reclam publicitari per al Museu i el Municipi. Revitalitzant l’oferta cultural de la zona, sensibilitzant a la població sobre la importància de la pintura mural com a vehicle estètic i pedagògic. Des de Género Fresco, apostem per generar ambients visualment saludables, plens de color, reivindicant la protecció i la cura de la naturalesa per a les futures generacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa