25n
Orgull
Orgull

El mural del carrer Benemérita Guàrdia Civil cobra vida gràcies a Julieta XLF i a David de Limón

Tots dos pintors, guanyadors del concurs Pintura Torrent Jove, seran els encarregats de renovar l’aspecte del barri amb les seues pintures

El mural del carrer Benemérita Guàrdia Civil cobra vida gràcies a Julieta XLF i a David de Limón
08/08/2018 -

El solar del carrer Benemérita Guàrdia Civil s’omple a poc a poc de color gràcies als guanyadors del concurs Pintura TorrentJove que estan omplint d’art un gran mur en el barri. El mural, emplaçat en el solar del carrer Benemérita Guàrdia Civil i Camí Reial, va començar amb la pintura de Julieta XLF, una de les guanyadores del concurs. L’artista, que compta amb grans treballs en la ciutat de València, representa en els seus murals una iconografia de marcat caràcter infantil, amb nines properes a l’art oriental i amb influències del kawaii japonés i el pop psicodèlic.

El projecte artístic segueix aquests dies amb les primeres pinzellades del segon guanyador del concurs, David de Limón, que plasmarà el seu treball en la paret contigua al mural de Julieta XLF. “Es tracta d’una aposta per l’art urbà que, a més, se sumisca a crear una imatge renovada el barri”, ha explicat la regidora de Joventut, Nadia Marín. Aquest certamen artístic, convocat per la delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, té com a objectiu fomentar la participació i premiar la creativitat dels joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − un =