caixa popular

Mural d'art urbà en la Ciutat de l'Artista Faller

Mural d'art urbà en la Ciutat de l'Artista Faller
29/11/2017 -

Els artistes valencians PichiAvo seran els autors de mural que revitalitzarà un mur de la Ciutat de l’Artista Faller, de 600 metres quadrats, ubicat en un solar del carrer Carlos Cortina, junt amb la Ronda Nord. Amb aquesta intervenció, finançada per la Regidoria de Cultura, es contribuirà a la regeneració d’aquesta zona, i al seu impuls com espai creatiu.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, han presentat hui aquesta acció que s’emmarca en l’acord de l’equip de govern de revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller, posar-la en valor i dignificar-la com un focus de creació artística”.

La creació de PichiAvo, que Glòria Tello ha definit com “de molta qualitat i de caràcter internacional”, estarà a l’abast de la ciutadania en uns 15 dies. “Per a fer-ho realitat la regidoria va començar contactant amb l’associació que s’encarrega d’organitzar un festival d’art urbà al municipi castellonenc de Fanzara que és mundialment conegut per aquest tema”, segons ha explicat la regidora.

Glòria Tello també ha destacat que, entre els objectius d’aquesta intervenció, que ha comptat amb un pressupost de 43.500 euros, també es troba “el de crear sinergies entre l’art urbà i la Ciutat de l’Artista Faller”.

En realitzar aquestes declaracions, i acompanyada pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, responsables de l’esmentada associació, membres del Gremi d’Artistes Fallers, i els artistes PichiAvo, la regidora ha acostat cap al mur que, en uns dies, lluirà una nova creació urbana “que esperem que siga un nou focus d’atracció turística i d’interés per la ciutadania en general”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris