25n
25N
25N

Muñoz (PSPV) diu que la Comunitat està "renaixent com a poble" després d'"eixir del fangar de corrupció"

Muñoz (PSPV) diu que la Comunitat està "renaixent com a poble" després d'"eixir del fangar de corrupció"
01/12/2018 -

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha afirmat aquest dissabte que la Comunitat està “renaixent com a poble” gràcies al Botànic, “un govern honest i honrat compromés amb el benestar dels ciutadans”. Des de l’inici de legislatura, ha assegurat així que els valencians han “aconseguit eixir del fangar de corrupció en el qual ens va ficar el PP”.

“Hem deixat de ser el paradigma de la corrupció per a ser el paradigma de la solidaritat, de la igualtat d’oportunitats; hem posat a les persones en el centre de les polítiques, la qual cosa ens ha convertit en model d’èxit”, ha asseverat després de l’esmorzar i el comité comarcal de La Costera-La Canal, a Énguera.

Després d’animar als socialistes a treballar perquè el PSOE “seguisca sent el motor de transformació de la societat”, Muñoz ha posat en valor l’esforç “des de tots i cadascun dels racons de la Comunitat per a convertir aquesta terra en un model d’èxit”.

Com a exemple, el diputat del PSPV ha destacat que “durant aquests tres anys s’han reparat drets, amb una sanitat universal i pública, eliminat els copagaments, amb un pla de gratuïtat de llibres de text, augmentat les beques universitàries i atenent als malalts d’Hepatitis C i als dependents. Però també “s’ha reconstruït l’economia amb la creació de més de 200.000 llocs de treball, s’ha incrementat la inversió estrangera i s’està treballant en la lluita contra la despoblació”.

Ha posat així en valor que el PSOE “sempre ha sigut el motor de transformació de la societat, qui ha garantit la igualtat i per tant l’esperança de molta gent”. I ha cridat al compromís de tots per a “guanyar a una dreta sense argument polític i que es recolza en els símbols com a única opció, mentre el Partit Socialista sempre estarà del costat de les llibertats i la democràcia”.

En la mateixa línia, el secretari comarcal, Roger Cerdà, ha animat a treballar per a consolidar el canvi. “Feia molts anys que no governàvem alhora en tantes institucions, com el Govern d’Espanya, la Generalitat, la Diputació de València, i molts ajuntaments de la Comunitat”, ha ressaltat, per a instar a “ser responsables per a seguir sent la força majoritària”.

La secretària general del PSPV a Énguera, Asun Chorques, i l’alcalde, Óscar Martínez, han aprofitat la intervenció de Muñoz per a posar en valor els assoliments que aconseguits “a la Comunitat, en la comarca i en gran part dels ajuntaments governats pels socialistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 8 =

bombers
CCCC
Valencia activa