25n
Orgull
Orgull

Muñoz: "El PP ens va endeutar amb corrupció i balafiament, i aquest Consell ho fa per a garantir els serveis fonamentals"

Muñoz pregunta al Partit Popular si “la seua recepta per a acabar amb el deute és retallar i privatitzar l’educació i sanitat com van fer durant més de 20 anys”

Muñoz: "El PP ens va endeutar amb corrupció i balafiament, i aquest Consell ho fa per a garantir els serveis fonamentals"
21/07/2021 -

El portaveu d’Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha afirmat hui que “el Partit Popular ens va endeutar durant anys amb la seua corrupció i balafiament, mentre que aquest Consell ho fa per a garantir els serveis fonamentals a tots els valencians i valencianes”. Així s’ha referit Muñoz a les declaracions del popular Rubén Ibáñez, a qui ha preguntat si “la seua recepta per a acabar amb el deute és retallar i privatitzar en Educació i Sanitat com van fer durant més de 20 anys”.

En aquest sentit, el també secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha assenyalat que “si la Comunitat Valenciana s’endeuta és per l’obstinació d’un Govern per continuar garantint els serveis fonamentals i igualar la despesa per càpita a la mitjana espanyola” i ha subratllat que “aquest treball s’està duent a terme malgrat que no comptem amb el finançament necessari”. “El deute correspon a la falta de recursos i deixa clara la urgència de comptar amb un model de finançament”, ha apuntat, al mateix temps que ha instat el PP a “comprometre’s amb la nostra terra posant-se del costat del Govern per a aprovar un sistema de finançament just i no un, com el de 2002, que ens deixaria en el furgó de cua d’Espanya”.

Així mateix, el dirigent socialista ha recordat que “el PP va apostar sempre per la privatització, condemnant als serveis públics” i ha defensat que “ha hagut d’arribar el Consell de Ximo Puig per a revertir aqueixa situació d’abandó sistemàtic”. “Igual el PP prefereix que deixem de pagar aquests serveis i als proveïdors, però que no tinguem deute”, ha qüestionat el socialista.

Finalment, respecte a la qüestió fiscal Muñoz ha assenyalat que, “com ja ha quedat demostrat, aquest Consell és un ferm defensor de la progressivitat fiscal efectiva, no com la de Madrid on anuncien que baixen impostos, però solo ho fan a les rendes més altes”. “Si el Partit Popular vol entrar en el debat dels impostos, ha de deixar clara la seua posició i no anar sempre amb el sol que més calfa”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 15 =