25n
25N
25N

Muñoz, sobre els expedients de l'IVF demanats pel PP: "No hi ha res a ocultar"

Muñoz, sobre els expedients de l'IVF demanats pel PP: "No hi ha res a ocultar"
10/04/2021 -

El portaveu d’Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha afirmat hui que el PPCV pot “demanar tranquil·lament els expedients de l’IVF que vulga” perquè “aquest govern no té res a ocultar i utilitza els contractes d’emergència per a agilitar l’eixida de la crisi“. Així s’ha manifestat Muñoz després de les últimes declaracions del popular Ruben Ibáñez a qui ha recordat que el seu partit “va estar apunte d’afonar l’IVF” i que “gràcies al treball d’aquest Consell torna a ser un banc al servei dels valencians”.

En aquest sentit, el diputat socialista ha assenyalat que “si tot el que ha de criticar el PP és que s’hagen posat en marxa totes les mesures necessàries per a agilitar la concessió de crèdits és que alguna cosa estarem fent bé”. A més, ha subratllat que “l’elevat nombre de sol·licituds demostren l’atractiu d’aquestes ajudes, l’únic objectiu de les quals és que ningú es quede arrere”.

“A diferència de quan el PP governava, que anunciava ajudes i després les denegava automàticament, ara no sols s’anuncien els préstecs sinó que la Generalitat els concedeix i els paga” ha destacat Muñoz, qui ha insistit que “la Generalitat farà ús de tots els recursos que siguen necessaris per a garantir una eixida justa de la crisi”.

Finalment, el també secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha lamentat que “una vegada més el PPCV preferisca boicotejar l’eixida de la crisi i el suport als ciutadans en lloc de sumar esforços amb la resta de forces per a eixir tots a l’una d’aquesta situació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 2 =