25n
25N
25N

Muñoz: "L'estructura del Consell és la més adequada per a complir amb el pacte de reconstrucció i fer front als nous reptes"

Muñoz: "L'estructura del Consell és la més adequada per a complir amb el pacte de reconstrucció i fer front als nous reptes"
05/09/2020 -

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE i responsable d’Hisenda del grup parlamentari socialista en Les Corts, José Muñoz, ha assegurat hui que l'”estructura política del Consell és la més adequada per a complir amb el pacte de reconstrucció i fer front als nous reptes”. Per això, ha lamentat que “des del PP, en aquests moments tan complicats i difícils que està vivint la societat valenciana, en lloc d’ajudar es dediquen a embullar”. El responsable socialista ha apuntat que els nomenaments realitzats en el si del Consell “reforcen l’administració amb gent compromesa i preparada per a fer front a la situació sanitària, econòmica i social que estem vivint”.

Per això, ha demanat al PP que “abandonen la hipocresia i es dediquen a acostar el muscle per a eixir d’aquesta situació” i ha criticat “la seua falta de memòria i el seu poc interés per informar-se”, ja que “sembla que no recorden l’època en la qual unflaven l’administració amb endollats i tenien un 42% més d’alts càrrecs que ara”. A més, ha assenyalat que “sembla que tampoc volen assabentar-se que el nombre d’alts càrrecs en la Comunitat Valenciana se situa en 2,3 càrrecs per cada 100.000 habitants, una dada molt inferior al d’altres autonomies on governa el PP com Galícia amb 3,8 o Andalusia amb 2,8”.

Per tant, ha apuntat que el PP “té molt a callar” i ha ressaltat que “no poden donar lliçons a ningú perquè ara els valencians i les valencianes tenen un govern en el qual poden confiar amb funcionaris públics i gent molt qualificada per a millorar la vida de tots els ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 5 =