caixa popular

Muñiz:"El que hem de fer és seguir treballant en equip, no podem dependre d'un jugador"

Muñiz:"El que hem de fer és seguir treballant en equip, no podem dependre d'un jugador"

Valoració del partit:

El partit va ser intens, amb molta passió. Destacaria la intensitat en el camp. Amb molta esportivitat i bon joc. Els dos equips van treballar molt de valent. El València va tenir els seus moments i van aconseguir marcar, la possessió de la pilota va ser compartida i destacaria el ritme frenètic tot el partit i la intensitat. Nosaltres vam tenir el nostre moment i empatem.

Al final hem corregit situacions, ja que en la primera part Santi Mina rebia i Rodrigo queia a l’esquena. Es va comentar situació doncs en el camp també eren conscients d’açò i es va intentar corregir. Les segones oportunitats també les hem corregit. L’equip va treballar fins a l’últim segon i tots dos equips hem tingut ocasions per a desnivellar-ho. Ells han tingut la possessió els primers 10-15 minuts en els quals ens van ficar arrere. Quan corregim açò i el partit es va tranquil·litzar ja va estar baix control que era el que preteníem.

Com està Lerma?

Lerma té un problema muscular, va aguantar molts minuts amb el problema i cal esperar a veure si va a més o no. Quan va entrar al vestuari ho vaig veure preocupat, cal esperar al fet que es refrede i valorar. Ens ha comentat que va notar la burxada i va aguantar 35 minuts.

Considera que falta gol…

Considere que el que hem de fer és seguir treballant en equip, no podem dependre d’un jugador. Som un equip que hem de treballar el tema col·lectiu. Álex ha treballat molt i ha ajudat molt a l’equip. El de hui no era fàcil, al final necessitem altres característiques i per açò ho hem canviat. No podem dependre de la genialitat d’un jugador.

Mai saps el que passara en un futur, açò és futbol. No et pots confiar que amb el treball realitzat hui guanyaràs el següent, cadascun són tres punts en joc, afrontar-ho amb el major dels esforços. L’equip transmet sensacions molt bones, treballa, fa que vengen rivals de la categoria del Reial Madrid o València i l’equip competisca i no se senta inferior a ells. Les sensacions són molt bones, cal mantenir la regularitat. Del que es tracta és d’arribar a maig amb el treball fet i els objectius aconseguits.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats