caixa popular

Muñiz: "Va costar entrar en el partit però en ficar-nos el gol reaccionem"

Muñiz: "Va costar entrar en el partit però en ficar-nos el gol reaccionem"

Difícil mentalitzar a l’equip en les últimes jornades on no es juga gens…

És difícil, abans parlàvem de l’ascens, després del lideratge i ara de no perdre a casa. Va costar entrar en el partit però en ficar-nos el gol l’equip va reaccionar i va començar a tenir ocasions. L’UCAM estava molt ficat doncs els seus punts eren claus però vam tenir ocasions en la primera part per a posar-nos per davant i arribàvem amb claredat i fluïdesa.

Orgullós de la imatge que dóna l’equip…

Quan un equip competeix en el terreny de joc com ho fa el Llevant, tots el que pertanyem al club, l’afició, els socis… estem orgullosos, és una satisfacció per a tots. El nostre objectiu és que quan l’afició se’n vaja a la seua casa ho faça content amb el treball de l’equip i si damunt traiem el resultat doncs millor. Amb el gol ens van posar les piles. Sabíem que el rival anava a eixir a bon ritme perquè necessitava els punts.

Un excel·lent partit de Juan Muñoz

És un jugador que en el vestuari és molt bo, treballa molt bé i mai abaixa els braços. Sabem que quan té la pilota en l’àrea és complicat parar-li. És bé que tinguera minuts però la veritat és que la posició estava molt disputada. La competència en eixe lloc és difícil i la veritat és que li’l mereixia i finalment ha sorgit d’esta manera el fet de poder donar-li minuts. M’alegre molt per ell.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats