25n
25N
25N

Muñiz: "La sort cal treballar-la, cal estar viu en el partit"

El tècnic granota enalteix el gran treball dels seus futbolistes en tots els moments del partit

Muñiz: "La sort cal treballar-la, cal estar viu en el partit"

Valoració:

Crec que el partit va tenir alternatives. Vam fer una gran primera part, amb el marcador atapeït. La veritat és que en els últims minuts qui perd és el que arrisca més i açò et genera 10 minuts de preocupació perquè l’Almeria té bones bandes, bons davanters i en qualsevol moment poden donar-te un esglai. Estic content perquè l’equip va arribar bé al tram final, vam saber patir. L’equip va competir en tot moment i sempre va estar dins del partit.

Durant el partit sempre m’agrada tot el que fa l’equip en tot moment. El que es pot millorar es treballa durant la setmana. El futbol es treballa amb pilota o sense ella. Al final, l’Almeria solament ha tingut 15 minuts de domini que són els últims del partit. En eixe moment el que perd és el que arrisca i domina però preferisc que em dominen en eixos minuts doncs vol dir que vaig guanyant. Vam tenir el nostre moment per a sentenciar el partit. En els 90 minuts sempre hi ha diferents alternatives i cal saber dominar-les.

Tres nous punts que li acosten més a l’objectiu i marquen major distància amb el tercer…

L’única cosa que em preocupa és sumar punts i acostar-nos al nostre objectiu. Hem de reconéixer el treball de l’equip que competeix i treballa bé. La sort cal treballar-la, cal estar viu en el partit. En futbol unes vegades la tens tu i unes altres el contrari.

Intente abstraure’m d’açò, dels nombres que falten per a l’ascens o la distància que portem amb el tercer. És cert que són molts punts però és molt complicat fer açò. Mantenir la regularitat, és molt treball i esforç el que es fa. Està sent un any espectacular i l’equip està treballant des del principi com no ho havia vist mai en cap equip. Saben treballar moments difícils i fàcils. Sabem com és el nostre treball, seguim el camí traçat i uns minuts ens ixen millor i uns altres pitjor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria