caixa popular

Muñiz; “Estic content perquè l'equip segueix competint bé”

Muñiz; “Estic content perquè l'equip segueix competint bé”
18/05/2017 -

Potser l’evolució i el desenvolupament de la trobada que va reunir al Llevant i al Girona sobre la gespa del Ciutat de València compendia el discurs que defensa i caracteritza a Muñiz. El preparador es mostra refractari a la relaxació. L’orgull i la motivació romanen intactes, malgrat la consecució dels objectius traçats. “Estic content perquè l’equip segueix competint molt bé. Volíem guanyar i distanciar-nos en dotze punts del rival”, va advertir tornant en el temps al duel davant l’esquadra catalana del cap de setmana passat. “Vam mostrar un bon nivell i un bon ritme. Va ser un dels partits més complets de l’any”, va assegurar registrant la cita davant el segon classificat.

El duel li permet mirar cap avant per a seguir el recorregut de lliga marcat. “Cal seguir en esta línia”. En certa manera, la confrontació en terres canàries segueix les pautes i les coordenades del xoc davant l’esquadra blanc-i-vermella. “Ells es jugaven molt. Els punts tenien molta importància per a ells”, va precisar. L’afirmació es pot traslladar a l’enfrontament sobre el verd de l’Estadi Heliodoro Rodríguez López. El Tenerife afronta la cita des dels llocs més rellevants de la classificació i fixa l’atenció en l’univers de la Primera Divisió. I quina resposta espera del col·lectiu que prepara? No hi ha dubtes i sí certeses.

“Espere que l’equip competisca. És el que ens deixa satisfets. Este equip té ganes i il·lusió per aconseguir coses. No es relaxa i segueix treballant amb la mateixa humilitat. Les sensacions són bones i l’un altre ira caent”, va relatar en referència a la possibilitat que el Llevant quede ungiu amb la condició de campió, ja de manera matemàtica, en el feu de Tenerife.

Muñiz va accentuar l’esforç i el contingut del duel signat per Lerma davant el Girona. “Tots vau veure com va competir. Es menjava el camp. Feia dues setmanes que havia dit de jugar sota la seua responsabilitat. No li importa estar lesionat i competir. Sempre que puga et dirà que està llest. Té un futur escandalós dins del futbol”. No va ser l’únic membre de la plantilla que va lloar. Róber Pier concitó la seua atenció. “Es tracta d’un futbolista que per la seua polivalència pot cobrir diferents demarcacions. És versàtil i pot adaptar-se a diferents llocs. Sempre està a bon nivell i té ganes si es fes un nom en el futbol espanyol”.

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios