caixa popular

Muñiz: "És important sumar tres punts perquè et dóna confiança però nosaltres vivim de cada partit"

Muñiz: "És important sumar tres punts perquè et dóna confiança però nosaltres vivim de cada partit"

Valoració del partit davant el Vila-real…

S’ha fet un gran partit. L’equip ha donat un bon nivell en els 95 minuts que ha durat el partit. Estic molt satisfet quant a ordre, les ocasions, la intensitat… L’afició també ha estat espectacular. Hem de donar les gràcies pel suport i esperem que siga l’inici d’una temporada en la qual es puguen sentir orgullosos i gaudisquen del joc de l’equip.

Un gran partit en conjunt però també ha destacat Morales…

S’ha fet un gran partit per part de tots, és injust traure a un. L’esforç ha sigut tremend. El Vila-real és un rival molt bo, amb moltes virtuts, individualitats. L’equip ha eixit jugant molt bé, amb ocasions… els hem tingut controlats lluny de la porteria perquè sabíem que si s’acostaven, ens farien ocasions. Hem tingut l’equip sempre controlat, hi ha hagut molta solidaritat i ajudes entre tots els jugadors. A més, quan hem tingut la pilota ho hem mogut molt bé. Açò no para i cal recuperar-se del partit per a seguir treballant. El partit ha sigut molt complet, en l’ofensiu i en el defensiu. Des d’Alegria fins a Raúl han estat molt bé les línies, a un molt bon ritme.

Tres punts… important començar guanyant

Sempre és important sumar tres punts perquè et dóna confiança. Nosaltres vivim de cada partit. Per a nosaltres cada partit ha de ser l’últim doncs són tres punts que no tornen, hem tingut sort que ens els hem quedat. Tenim moltes ganes però açò està començant. Cal tenir regularitat, cal fer un bon bloc, equip… Estic content pel treball perquè eixos tres punts han anat acompanyats d’un bon partit i un gran esforç. El més important és que l’afició s’ha sentit orgullosa veient l’esforç i el treball realitzat.

Es manté el bloc de la passada temporada, sempre s’ha dit que podria competir en Primera i així han començat a demostrar-ho…

Em ratllen d’insuls perquè dic el que pinso. Eixa situació la veig molt clara, hem estat molt contents perquè des del primer minut no van tenir por, van saber com fer el partit incomode per a ells i vam agafar confiança. Este equip competeix perfectament.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris