25n
25N
25N

Muñiz: "Els partits es guanyen en els 90 minuts"

El tècnic va acabar content amb el treball del seu equip i amb la tranquil·litat que va mostrar en el camp

Muñiz: "Els partits es guanyen en els 90 minuts"

Valoració:

“Els partits cada vegada són més durs i més difícils de guanyar. En el primer llançament et fan el gol i el partit va condicionant. Amb precipitació, però és moment ficar a l’equip rival en camp contrari, els 10-15 minuts després del gol ens va costar un poc mantenir la calma. Els partits són molt llargs, cal tenir calma i madurar-los. Els partits es guanyen en els 90 minuts. Cal saber manejar i eixir d’estes situacions. Els 90 minuts es fan llargs per al rival perquè han de treballar molt per a mantenir el ritme. Hi ha moltes ocasions de gol al llarg un partit. Les possessions no guanyen partits i cal tenir tranquil·litat”.

A 17 punts del tercer…

“Em sembla un treball espectacular. Sabem que queda molt però també que el treball que estan realitzant els jugadors tan diàriament com els caps de setmana és molt gran. A voltes juguen millor que unes altres però el seu treball és d’agrair. En els entrenaments em divertisc i sé que en els partits donen la urpada en qualsevol moment. Cal seguir fent açò i tenir paciència. Les jornades seran cada vegada més complicades i tenir este avantatge és gràcies al treball de tots”.

El partit de Juan Muñoz:

“Juan és un jugador d’àrea i és on juga amb comoditat. La primera part es va donar un altre tipus de partit. Són 90 minuts i cal madurar-ho. Les ocasions arriben si guanya la constància. Els centrals han d’estar molt pendents de Juan i el seu treball serveix moltes vegades perquè la resta de jugadors i companys es beneficien”.

Pateix l’equip per a guanyar…

“És complicat fer el que vam fer al principi durant tot l’any. Si continuàrem fent el que vam fer en els primers cinc partits estaríem fora de competició doncs arrasem als rivals. Els punts ara cada vegada són més cars, cal saber-los guanyar. Ens posen en dificultats. Avui és cert que ens ha costat molt i en la segona part l’equip va jugar i va treballar bé. L’equip ha fet una segona part per a donar-li la volta al marcador. Ens ha costat guanyar-ho i estic satisfet perquè l’equip s’ha esforçat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 2 =