25n
25N
25N

Muñiz: "El de hui era un partit parany"

Muñiz: "El de hui era un partit parany"

Valoració del partit…

“Va haver-hi diferents situacions, uns primers minuts molt bons però el de Pedro ens deixe molt tocats. Era per a espantar-se, un colp tremend. Et deixa intranquil, ja que és un company en una mala situació. Va ser un moment en el qual no trobem el nostre lloc. En la segona part vam tenir el 2-0 i no va arribar i va passar el que pot passar. Ací no hi ha diferències, són detalls. Anàvem empatats, no hi ha rival feble ni classificació, és un partit difícil, igualat. Els punts són molt importants per a uns perquè van per a dalt i per a uns altres perquè estan a baix i s’estan jugant el seu futur”.

Sembla que el Llevant està menys ambiciós que fa unes jornades…

“No és falta d’ambició doncs en quasi tot moment hi havia gent en l’àrea. Cada partit és més difícil aconseguir punts. Si tu marques el 2-0 el rival s’enfonsa però com estan vius hi ha ocasions i tots estem nerviosos. Ara ja no és aconseguir objectiu, sinó que ho hem de fer ràpidament però els rivals també participen i juguen. No perdem ambició sinó moments. La temporada de l’equip és extraordinària, és complicat arribar fins ací com l’estem fent. Una jornada menys, tres punts…, El de hui era un partit parany. No sé si baixaran o no, però amb 29 punts no es queda. Venien amb nou entrenador, canvie sistema, no teníem referències clares, els jugadors anaven a donar plus per a disputar els últims deu partits… També cal dominar i gestionar estes coses”.

Quant a l’arbitratge… Té alguna cosa a comentar?

“M’ha semblat bona i correcta. Entenc que el més feble és el que no està en estes situacions. Els entrenadors no ho podem pagar amb l’àrbitre. Els dos penals són molt clars. Per al meu l’arbitratge ha sigut seriós i correcte, ja que quan veia alguna cosa ho xiulava, és igual el minut, una agarro en l’àrea és el que és. La situació em va semblar malament. Quan venim ací hem de deixar que ells facen el seu treball, ni parlar bé o malament d’açò perquè es poden equivocar i encertar com tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

museo prehistoria