caixa popular

Muñiz: "Dins de 28 dies comencem de zero"

Muñiz: "Dins de 28 dies comencem de zero"

Valoració de la temporada 2016-17

Ha sigut una temporada extraordinària. Tots hem d’estar orgullosos de l’aconseguit. A pesar de tenir l’objectiu de l’ascens i el campionat l’equip ha seguit competint al màxim nivell, en els últims sis partits s’ha intentat sumar tots els punts possibles.

Quan va començar la temporada ningú pensava a fer el que s’ha aconseguit. La Segona és molt igualada però a mesura que van ser passant les setmanes i véiem com l’equip competia vas creient que és possible, encara que fins que no ho aconsegueixes no t’ho crees del tot. Este és un bon grup, un bon vestuari. El que han aconseguit és molt difícil de superar. L’aficionat ha d’estar satisfet amb el rendiment, amb el joc de l’equip.

Des del primer dia vaig veure que l’equip competia. Que el grup tenia caràcter. Sabíem de la dificultat de la categoria, de la pressió de l’equip recentment descendit La tranquil·litat i el suport rebut va ser molt important per a nosaltres. Hem d’estar agraïts a l’entorn doncs quan va venir la primera derrota seguíem tranquils. Ara ens toca descansar. Dins de 28 dies comencem una altra vegada de zero. Hem de desconnectar i tornar amb més forces.

Com valora l’últim partit de la temporada? Fa ràbia perdre la imbatibilitat en l’últim partit?

Hem fet una bona primera part i a partir de l’expulsió de Rober el partit s’ha vist condicionat. Ells ens han ficat arrere després de l’1-0 doncs necessitaven marcar però en el general m’ha agradat el partit que hem fet, no el resultat perquè cercàvem la imbatibilitat però sí que hem aconseguit l’altre objectiu, que Raúl aconseguira el Zamora. Perdre sempre fa ràbia però són coses que passen en el futbol. Competim bé, l’expulsió ha sigut una pena. Hem tingut arribada, possessió fluida de la pilota… però ells havien d’arriscar després del gol nostre i nosaltres estàvem amb un menys.

Al final Raúl va aconseguir el Zamora…

A l’inici del partit no sabíem el que anava a passar, no sabíem si Edgar anava a jugar o no. Nosaltres hem pres les decisions veient el nostre partit. El Zamora és un premi individual que tant Raúl com Edgar es mereixien. Nosaltres teníem l’oportunitat d’aconseguir-ho i havíem d’aprofitar-la. És un premi individual però també col·lectiu perquè tot l’equip ha lluitat perquè Raúl ho aconseguira.

Una pena l’expulsió de Rober Pier, ha demanat perdó a l’afició per açò. Què passarà la pròxima temporada amb ell?

Rober segurament està fastiguejat per haver vist eixa segona groga perquè quan ja tens un eixe tipus de jugades has d’evitar-les. Segur que ja no tornarà a caure en açò. Tant de bo la pròxima temporada estiga amb nosaltres perquè és un bon jugador, una bona persona. Ell està encantat ací, amb l’equip, amb la ciutat… A més, ha tingut molt protagonisme perquè li’l va guanyar en el dia a dia i es va fer un buit, a més ha estat competint de manera extraordinària en moltes posicions.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris