25n
25N
25N

Ninots solidaris per a conscienciar sobre les malalties estranyes

E.P

Ninots solidaris per a conscienciar sobre les malalties estranyes
04/01/2019 -

Un total de 200 botigues de Toy Planet en tota Espanya tenen a la venda aquests ninots solidaris, Yara i Martín, que porten cicatrius, catèter i màscara, per a conscienciar sobre les malalties estranyes i la donació d’òrgans.

Els batejats com ‘nupancitos’ representen als xiquets amb malalties estranyes i trasplantats i és una incitativa nascuda des de NUPA, l’associació espanyola d’ajuda a xiquets amb trasplantament multivisceral i afectats de fallada intestinal i nutrició parentera que ha comptat amb l’ajuda de la joguetera alacantina Berjuan.

Aquesta empresa ha creat aquests ninots que “visibilitzen i normalitzen la situació de tots els xiquets als quals els ha tocat viure una aventura diferent”, assenyala Ignacio Gaspar, director general de Toy Planet.

Els menors que pateixen aquestes malalties patològiques no poden ingerir res per la boca, per la qual cosa necessiten una màquina de nutrició parental per a rebre els nutrients necessaris per a viure i, si no hi ha altre remei, un trasplantament de fins a huit òrgans.

La venda d’aquests ninots està plantejada per a recaptar fons per a la construcció d’una residència d’acolliment a Madrid perquè les famílies de NUPA desplaçades a la capital per motius mèdics “puguen sentir-se igual que a casa” assegura Gaspar qui ha mostrat la il·lusió de Toy Planet per participar “amb aquest projecte solidari” i se senten “feliços per poder ajudar i fer feliços a tants xiquets”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

CCCC
torrent