25n
25N
25N

El món Lego arriba al Castell d'Alaquàs

El món Lego arriba al Castell d'Alaquàs
26/11/2019 -

El Castell d’Alaquàs acollirà a partir del dissabte 30 de novembre i fins al 10 de gener de 2020 l’exposició “El Castell Brick d’Alaquàs – Trobada de Fans de Lego, una iniciativa promoguda per l’Associació Valencians Aficionats als Bricks Valbrick i l’Ajuntament d’Alaquàs.

El Castell es convertirà en punt de trobada per als aficionats al Lego, i per a tota la família que podrà gaudir d’una mostra que comptarà amb gran varietat de construccions, a més d’una maqueta de Lego a escala del Castell d’Alaquàs.

A més de l’exposició es duran a terme, els dies 14 i 28 de desembre en horari de matí i vesprada, tallers gratuïts “d’Adorns de Nadal” i “Rodes Boges”, (entrada sense inscripció prèvia). També un taller de Construcció ràpida amb obsequi per a tots i totes les participants (Important: INSCRIPCIÓ PRÈVIA al departament de Cultura ubicat al Centre Cultural L’Olivar, C/ Antonia Mare Oviedo núm. 5, els dies 4 i 5 de desembre, en els següents horaris: Dimecres 4 i dijous 5 de desembre, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

escalante
escalante
el puig
Informacion coronavirus