25n
25N
25N

Mundina : “Són insuficients les mesures per a pal·liar el pas d'autobusos de l'EMT al costat de la Finca de Ferro”

Els populars demanen al Govern de Ribó que es realitzen mesuraments del soroll i reclamen al Govern de Ribó i PSOE soluciones

Mundina : “Són insuficients les mesures per a pal·liar el pas d'autobusos de l'EMT al costat de la Finca de Ferro”
25/04/2021 -

El regidor del Grup Popular, Carlos Mundina, ha qualificat d’insuficients les mesures del Govern de Ribó i PSOE per a pal·liar la situació que viuen les més de 240 famílies i treballadors que viuen en la cèntrica Finca de Ferro en ple carrer Xàtiva. Segons Mundina encara que amb les mesures s’ha minorat el pas d’autobusos pel carrer Sant Pau pel dia, continuen patint molèsties a la nit i durant tot el dia en Sant Agustí i Xàtiva. Per això des del PP es demana que es realitzen mesuraments.

El mateix Síndic de Greuges va instar l’alcalde Ribó a prendre mesures correctores i l’única actuació ha sigut desplaçar una parada d’autobús uns metres i suprimir el pas de només tres línies mentre els veïns segueixen envoltats tant al carrer Sant Pau com en Xàtiva per autobusos de l’EMT.

El PP va presentar una moció el mes d’octubre “i han hagut de passar quasi mig any perquè el regidor de Mobilitat Giuseppe Grezzi reconeguera la situació denunciada pels veïns i rectificarà. Ha pres mesures, però ens semblen insuficients perquè es continuen generant molèsties i contaminació. Continuen passant i parant centenars d’autobusos tots els dies”, va explicar Mundina.

Mundina, que ha tornat a posar-se en contacte amb veïns de la Finca de Ferro, insta el Govern de Ribó i PSOE al fet que complisquen les recomanacions del Sindic de Greuges i que els voltants de la Finca de Ferro deixe de ser una autèntica estació de punt i parada per als autobusos de l’EMT.

L’augment d’autobusos al costat de la zona es va reconéixer fins pel mateix Ajuntament. Una queixa d’un resident admesa pel Síndic a causa de les molèsties del soroll i la contaminació acústica d’autobusos va portar a l’EMT i a la Regidoria de Mobilitat presentar com a resposta diversos informes. Des del Síndic se li va instar a controlar la contaminació acústica i ambiental i els recomanaven adoptar totes les mesures “que siguen necessàries per a reduir al màxim possible la contaminació acústica i atmosfèrica existent amb la finalitat de protegir el dret fonamental a la inviolabilitat del domicili i els drets constitucionals a la protecció de la salut”, concloïa la resolució del Síndic de Greuges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 15 =

museo prehistoria