25n
25N
25N

"Múltiple", la nova pel·lícula del responsable de la clàssica "Sexto sentido"

"Múltiple", la nova pel·lícula del responsable de la clàssica "Sexto sentido"

Night Shyamalan és el responsable de vertaderes obres de la cultura popular com a Sexto sentido i la recordada Señales. Després d’eixe joc de gèneres que és La Aldea, les seues últimes pel·lícules no havien tingut una bona recepció. Però ha vingut a reivindicar-se amb la seua nova producció.multiple-pelicula-2

En Múltiple el “vilà” està encarnat per James McAvoy, qui, en una excel·lent actuació, aconsegueix interpretar a 23 personalitats diferents que s’intercalen entre Hedwig, Dennis, etc. (xiquet, dona, artista, home amb trastorn obsessiu compulsiu, etc.) que segresten a tres xiquetes. Al principi no sabem molt bé per què, però entenem que totes eixes personalitats esperen l’arribada de la Bèstia, presumiblement la personalitat número 24.

Amb pocs actors i una dinàmica frenètica, el film es vincula al thriller i al mateix temps una temàtica que sempre ha obsessionat al director d’origen indi: els misteris de la ment humana, juntament amb la gran capacitat que guarda, i com esta és capaç d’eixir dels perills més atroços.

Múltiple, o Split en idioma original —alguna cosa així com “dividit” en anglés— no és una pel·lícula qualsevol i significa un desafiament per als quals no coneixen a Night Shyamalan i un goig per a aquells que intentaran dilucidar quin serà esta vegada l’estratègia narrativa per a sorprendre’ns.

Als detectius nostàlgics: atenció a l’escena final.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 13 =