caixa popular

Mor un jove de 20 anys per peritonitis després d'anar 4 vegades a l'hospital

Mor un jove de 20 anys per peritonitis després d'anar 4 vegades a l'hospital
26/09/2017 -

Ens fem ressò d’aquest tràgic succés. Un jove de 20 anys ha mort d’una peritonitis després de visitar fins a 4 vegades l’hospital. En concret, el jove de Sant Salvador de Guardiola a Barcelona havia visitat fins a quatre vegades l’hospital de Sant Joan de Déu a Manresa. No obstant això, en cap dels casos va ser ingressat fins que l’estat de la peritonitis estava molt avançat.

El jove va començar a trobar molèsties amb dolors abdominals i va acudir al servei d’urgències del centre hospitalari. No obstant això, el personal mèdic li va diagnosticar un problema de gastroenteritis fins a 4 ocasions seguides.

La direcció del centre ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació on lamenta la mort del jove i on asseguren que l’adreça ha mostrat el condol a la seua família i ha facilitat tota la informació que té disponible sobre l’atenció mèdica en aquest cas. No obstant això, hem de lamentar un nou cas que crida l’atenció a tothom on un jove no ha rebut l’atenció sanitària necessària.

En aquests moments, s’està investigant els informes mèdics, diagnòstics i registres d’entrada del jove per a detectar les causes i sobretot els motius de no haver-ho tractat amb el suficient temps per a salvar la seua vida.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 15 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris