25n
25N
25N

Mor Juan Ignacio Blanco, el criminòleg del Cas Alcàsser que sempre va donar suport a les teories conspiratòries

plataformadeapoyojuanignacioblanco.wordpress.com

Mor Juan Ignacio Blanco, el criminòleg del Cas Alcàsser que sempre va donar suport a les teories conspiratòries
04/07/2019 -

El periodista i criminòleg Juan Ignacio Blanco ha mort, hui, a Madrid, després d’una llarga malaltia. Per a molts ha sigut una de les persones que més coneixia sobre el crim d’Alcàsser. De fet, juntament amb el pare d’una de les víctimes, Fernando García, va defensar que darrere del cas Alcàsser hi havia molt més del que es deia.

D’aquesta manera, Juan Ignacio Blanco sempre ha defensat les teories conspiratòries que diuen que, darrere del crim de Miriam, Toñi i Desirée, hi havia més persones implicades amb molt de poder i influència per a tapar el succeït en 1992.

Segons avança Las Provincias, el criminòleg sempre ha sostingut que va haver-hi un doble enterrament, i que les xiquetes van estar retingudes a Madrid i Segòvia. No obstant això, i encara que mai va poder provar res, sí que va assegurar que va entregar al ministre d’Interior una cinta de vídeo amb imatges en les quals es veia als implicats.

La mort de Juan Ignacio Blanco, que també va participar en la sèrie documental estrenada en Netflix, coincideix amb el descobriment de restes de falange en la fossa en la qual es van trobar els cossos sense vida de les joves. Ja s’ha determinat que les restes no pertanyen a cap animal, i dependrà del jutjat permetre que s’acare l’ADN.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =