caixa popular

'Muerde la pasta' en l'antic cinema Capitol

En els pròxims mesos, aquesta cadena de restaurants obrirà el seu nou local

'Muerde la pasta' en l'antic cinema Capitol
28/08/2017 -

Qui no ha estat o ha sentit parlar del cinema Capitol? Aquest emblemàtic edifici de la ciutat de València, situat en el carrer Ribera, es va construir a la fi de 1930, sota la influència de ‘l’Art-Decó’, i es va convertir en una de les joies patrimonials valencianes. Des de la seua obertura, aquest cinema, dirigit principalment a gent jove, emetia les pel·lícules de la Metro Goldwyn Mayer en exclusiva, mentre entretenia a més d’una generació.

Així mateix, el cinema Capitol va comptar, des dels seus inicis, amb totes les novetats de l’època, com la curvatura en les files de les butaques, un sistema de refrigeració o un saló-bar, entre altres. Instal·lacions a l’última per a fer gaudir als espectadors. No obstant això, d’açò fa ja molt de temps.

Després de tancar les seues portes, el cinema Capitol es va transformar en un centre comercial i d’oficines. Actualment, les plantes superiors estan ocupades per un centre de formació professional, i fins a 2013 la tenda de moda C&A també es va situar en aquest lloc.

Va ser l’any 2015 quan la cadena de restaurants’Muerde la pasta’ , que compta amb més de 20 restaurants en tot el país, es va fer amb ell. Així, en els pròxims mesos, s’espera l’obertura d’aquest nou local, que ocuparà tres plantes d’aquest edifici, però que també generarà llocs d’ocupació, alhora que torna a omplir de vida l’antic edifici Capitol.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris