25n
25N
25N

Mudances per a empreses. Passos a seguir

Mudances per a empreses. Passos a seguir
25/09/2019 -

A vegades les mudances d’oficines i empreses són inevitables, els contractes de lloguer es vencen, els edificis es venen o fins i tot és necessari quan el negoci està en expansió i necessita una seu més gran. No importa quin siga el motiu, necessites estar ben organitzat per a fer front a una gran mudança, la veritat és que has de seguir uns passos previs.

El primer que has de fer és el més bàsic, actualitzar l’inventari complet. Després, tal vegada siga necessari fer una llista de tots els mobles i màquines que pertanyen a cada àrea.
Per a deixar-t’ho més fàcil ací veuràs la sèrie de passos a seguir.

Aconseguir recomanacions i opinions

Una vegada que ja tingues el teu inventari actualitzat, has d’investigar una mica sobre empreses de trasllat. Algunes estan especialitzades en serveis per a empreses, per la qual cosa ofereixen paquets per quantitat de viatges o camions que vages a necessitar. Però abans de decidir-te per una en específic tal vegada l’ideal siga demanar recomanacions o buscar opinions d’aquest servei.

En Internet podràs trobar tot el que necessites, però a vegades el millor serà posar-te en contacte amb algú que recomane el negoci amb els ulls tancats. Pots escriure-li a algú que haja comentat coses positives sobre mudances València en xarxes socials o que haja donat 5 estrelles de valoració.

Pregunta sobre el temps de trasllat, l’estat de les coses després de desembalar, els preus, entre altres dades o informació rellevant.

Preguntar sobre els serveis que ofereixen i addicionals

Però el fet que una empresa tinga moltes opinions positives a favor no significa que vaja a ser l’opció perfecta per a tu, per exemple, un negoci de mudances Tenerife ha de complir amb certes característiques i serveis que puguen adaptar-se a les necessitats del teu negoci.
Així que pregunta directament sobre els seus serveis o beneficis addicionals, però al que més has de parar atenció és el següent.

  • El personal disponible, si compten amb pocs empleats segurament l’embalatge i trasllat portarà més temps.
  • El procés d’embalatge, verifica que utilitzen caixes i plàstic d’embalar de la millor qualitat, així protegiràs la teua inversió en el trasllat.
  • El trasllat. La majoria d’aquests negocis utilitzen camions industrials per a la mudança a oficines, però verifica que siguen segurs i complisquen amb totes les normes de trànsit.

Assegurar-se que tinguen tot el necessari

Segurament ja tens bons candidats en ment, aquells que tenen un gran personal experimentat, bons vehicles i el millor equip d’embalatge, però estàs segur que tenen tot el que necessites? Al final del dia és el teu haver d’assegurar-te que el teu negoci i la teua inversió estiguen fora de perill, per la qual cosa tal vegada hages de comprovar el següent.

  • Que tinguen una assegurança de responsabilitat civil, això protegirà les coses de l’oficina en cas de pèrdues o xocs.
  • Consulta que estiguen domiciliats a tota regla, moltes suposades empreses et garanteixen el trasllat a baixos preus però sota moltes conseqüències.
  • Verificar les credencials. Això t’ajudarà a estar al corrent dels seus permisos com negoci i a protegir-te de possibles fraus.

Sol·licitar un pressupost detallat

Pots sol·licitar un pressupost detallat en mudances Saragossa, ací has de pensar com a empresari, igual que quan adquireixes matèria primera per als teus productes, no solament esperes al fet que arribe la comanda i només pagues el que cal pagar, has d’estar al corrent d’una despesa estimada que complisca amb les teues expectatives.

Així que el següent pas serà preguntar pel preu de cada servei i garantir que l’estipulat en els detalls es complisca íntegrament. Si tens algun reclam pots utilitzar el pressupost per escrit per a sol·licitar alguna resposta.

Verificar mètodes de pagament

Com vas poder llegir anteriorment, tal vegada l’empresa t’oferisca alguns plans de servei segons les característiques del teu negoci, en aquests paquets solen determinar el mètode de pagament. A vegades ofereixen grans descomptes si pagues per endavant, encara que pots triar pagar per parts, la meitat abans i l’altra meitat després de la mudança.
També és bo acordar un tipus de pagament específic, amb xec, transferència bancària, moneda virtual, entre altres.

Determinar el temps de mudança

Finalment, el temps de mudança s’ha de determinar amb anterioritat, no voldràs passar tot un dia o tota una nit esperant per un camió de trasllat o al final assabentar-te que necessiten fer més d’un viatge per a traslladar totes les coses. La comunicació ací és primordial, encara que el normal és que et donen una hora d’eixida i arribada específica.

També és important assegurar-te del tipus de vehicle que utilitzaran. Quina serà la grandària, si es tracta d’un camió obert o tancat, saber això pot donar-te una idea del tracte que rebrà la mercaderia o els mobles en el viatge.

Per a finalitzar, assegura’t de repassar l’inventari després de la mudança, només així estaràs completament segur si has perdut alguna cosa o no durant tot el procés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 17 =

CCCC
torrent