caixa popular

La placa de l'Ajuntament acull la Movistar Street Basket Tour

‘Estem negociant per tindre el pavelló el més prompte possible’

La placa de l'Ajuntament  acull la Movistar Street Basket Tour
04/05/2018 -

La placa de l’Ajuntament està preparada per a convertir-se en la primera ciutat que acull la Movistar Street Basket Tour, una gran festa del bàsquet la presentació que ha presentat aquest matí l’alcalde de València, Joan Ribó, junt amb el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, el president del València Bàsquet, Vicente Solà; el director general de Movistar a la Comunitat Valenciana, Kim Faura, el director de l’àrea de Negoci de l’ACB, Javier de la Chica i l’ex jugador i ara directiu del València Bàsquet, Víctor Luengo.

«Este és un exemple interessant de conjugació de l’esport de base amb l’esport d’elit, que em sembla fonamental, i des del Govern de la Nau, a l’hora de plantejar una política d’esports sempre volem conjugar les dues coses. Ens sembla molt important potenciar des de l’escola esportiva on van els xiquets i xiquetes quan acaben les seues classes i també el gran líder de l’ACB que de moment és el nostre equip, el València Bàsquet», ha assegurat l’alcalde de València, Joan Ribó, en la presentació de la festa del bàsquet a ple carrer de la qual demà, a partir de les 20 hores, podran gaudir els valencians i valencianes en la mateixa plaça de l’Ajuntament.

Ribó ha assenyalat que «l’esport és el millor camí per a la salut, el millor camí per a arreglar molts problemes, i tot el que puguem treballar en eixa direcció és important, col·laborant tant amb altres administracions com amb patrocinadors privats. Així ho hem fet amb la Copa Davis, amb la final de Copa de Rugbi, la Marató o amb aquest Movistar Street Basket Tour».

L’alcalde ha donat la benvinguda a València al Movistar Street Basket Tour, «que demà convertirà el cor de la nostra ciutat en l’escenari d’una autèntica festa esportiva. Com sempre fa amb totes les grans cites esportives, València rebrà aquesta nova festa de l’esport amb els braços oberts i servirà de guia per a les altres tres ciutats que a continuació l’acolliran».

En nom de Movistar, Kim Faura ha agraït a l’Ajuntament de València «que tot han sigut facilitats per a poder disposar d’un escenari de primer nivell per a aquesta competició de carrer» que Javier de la Chica, en representació de l’ACB, ha qualificat d’«amable, atractiva i gratuïta», abans de qualificar València com a «l’actual capital del bàsquet espanyol». Vicente Solá ha ressaltat l’honor que València siga la primera ciutat a acollir una iniciativa «per a portar el bàsquet al carrer i compartir l’espectacle del Street Basket amb tots els valencians i valencianes».

EINA ESTRATÈGICA

Posteriorment l’alcalde de València, a preguntes dels periodistes, ha manifestat que «el Pavelló del València Bàsquet és una obra que des de l’Ajuntament valorem moltíssim. És molt important per a l’esport però no solament per a l’esport, també per a la cultura i per a la música». Ha recordat que «ara, per exemple, València està fora de molts dels circuits musicals internacionals per la falta d’unes instal·lacions adequades i amb aquest pavelló podria estar-ho, com també està fora de les grans competicions internacionals per no comptar amb una infraestructura com eixa. Es tracta d’una eina estratègica en la qual nosaltres estem treballant, negociant amb un doble objectiu: per a tindre-la i per a aconseguir-la en les millors condicions per a la ciutat, per als valencians i valencianes». L’alcalde ha valorat positivament que les negociacions estiguen en marxa i que s’intente avançar cap a un consens entre les parts.

Respecte a la fórmula administrativa a utilitzar per a posar el sòl a la disposició del promotor, Ribó ha recordat «un factor a tenir en compte que és fonamental: la rapidesa, un paràmetre que ens interessa a tots, als promotors i a la ciutat. Si ho avaluem des del factor velocitat, d’acabar al més prompte possible, la concessió és molt més ràpida».

En eixe sentit ha dit que “de mutu acord estem treballant i avançant en el criteri de concessió». Ribó ha dit que té la sensació «que s’ha trobat el camí per a superar els problemes i solament queda pendent avançar amb les negociacions per a una major concreció».

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris