25n
25N
25N

Fil d’arena, VDF i Dunatacà, companyies seleccionades per a ‘Moviments Urbans’ de ‘Dansa València’

Les peces seleccionades són: ‘Cos a cos’, de la companyia Fil d’arena; ‘Voces’, de la companyia Dunatacà i ‘Dual Selfie’ de Valencia Dancing Forward.

Fil d’arena, VDF i Dunatacà, companyies seleccionades per a ‘Moviments Urbans’ de ‘Dansa València’
17/01/2020 -

Dansa València’ amplia la seua programació en aquesta pròxima edició, que se celebrarà del 28 de març al 5 d’abril, amb un nou cicle de recorreguts urbans amb el qual la dansa omplirà espais emblemàtics de la ciutat com les Torres de Serrans, la plaça de l’Almoina o la del Mercat de Russafa. ‘Moviments Urbans’, és una proposta de la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València per al festival ‘Dansa València’ de l’Institut Valencià de Cultura.

Les peces seleccionades són: ‘Cos a cos’, de la companyia Fil d’arena; ‘Voces’, de la companyia Dunatacà i ‘Dual Selfie’ de Valencia Dancing Forward. L’objectiu d’aquesta proposta programàtica és que el certamen isca a la trobada d’‘espectadors casuals’ que puguen desenvolupar un nou interés per aquesta disciplina de les arts escèniques que no sempre resulta accessible al gran públic.

La selecció de les propostes coreogràfiques que formen part d’aquests recorreguts de dansa per la ciutat s’ha realitzat a través d’una convocatòria pública. S’han buscat tres projectes coreogràfics breus de companyies i professionals valencians que desenvolupen tant la dansa com les arts vives. Unes peces coreogràfiques que han de durar entre deu i vint minuts, a més d’estar dissenyades per a fer-se a l’aire lliure, en entorns oberts. El contingut podrà estar dirigit a públic familiar o adult.

Paral·lelament, la direcció del certamen ofereix espai de treball en ‘La Granja’ de l’IVC a les companyies seleccionades per a facilitar-los el procés de creació o adaptació de les peces si deriven de coreografies o espectacles més llargs, així com per a ajustar-les a aquest format breu i urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + disset =