25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible protegeix el Palau del Marqués de Dosaigües

Mobilitat Sostenible protegeix el Palau del Marqués de Dosaigües
30/10/2017 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha instal·lat una cadena en els voltants del Palau del Marqués de Dosaigües per a protegir l’edifici, declarat monument historicoartístic en 1941, i evitar així la impunitat d’infractors que ja en alguna ocasió han ocasionat desperfectes en la façana.

Com és sabut, el carrer de la Cultura (abans raconada de Federico García Sanchiz) és des de fa anys un entorn de vianants on es troba l’entrada del Palau del Marqués de Dosaigües. No obstant això, a pesar que el seu caràcter és clar i que per a entrar-hi amb un vehicle és notable la invasió de la vorera, durant els últims anys s’han produït reiterats desperfectes en la façana a causa de la impunitat en l’exercici de la càrrega i descàrrega en este entorn monumental, a pesar d’estar prohibit rotundament i existir una zona habilitada a este efecte al carrer del Marqués de Dosaigües.

La Direcció del Museu Nacional de Ceràmica va sol·licitar a Mobilitat Sostenible que adoptara alguna mesura per a evitar l’accés de tals vehicles. Atenent aquesta petició, el Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat una cadena per a subratllar l’inici de l’espai de vianants, semblant al que va existir antigament però es va inutilitzar fa ja més d’una dècada. La instal·lació, no obstant això, s’ha fet tractant de provocar la menor molèstia a tot tipus de persones, incloses les que tenen la mobilitat reduïda o porten carrets de qualsevol tipus, per als quals aquests obstacles instal·lats per a dissuadir els infractors sempre suposen una molèstia.

L’actuació integral ha consistit en la reposició dels pilons de pedra que faltaven i d’una cadena de major envergadura perquè no siga tan fàcilment retirable, encara que pot ser desenganxada pels servicis d’emergència en cas de necessitat. D’altra banda, s’ha habilitat un accés pel carrer de l’Ambaixador Vich, ja que s’ha retirat un dels pilons allí existents, per a deixar pas lliure al gual que hi ha en la zona de vianants i als residents que necessiten accedir al seu domicili.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + un =