caixa popular

Mobilitat Sostenible facilita la informació a les ambulàncies per als dies fallers

Mobilitat Sostenible facilita la informació a les ambulàncies per als dies fallers
08/03/2017 -

Per segon any consecutiu, com a novetat, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha elaborat un mapa de la ciutat de València on es recopila tota la informació aportada per les regidories de Policia, Bombers i Cultura Festiva. A través d’aquest mapa s’informa totes les ambulàncies de la ciutat dels carrers tallats i de les rutes alternatives que cal seguir en cada cas.

Concretament, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha mantingut una reunió aquest matí amb el coordinador d’Emergències de la Conselleria de Sanitat, a qui l’ha informat de primera mà de tots els detalls i li ha fet entrega dels plànols elaborats per la regidoria. Es tracta d’una informació que, des de la Conselleria faran arribar a totes les centrals d’ambulàncies que treballen en València (tant públiques com privades).

“Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible treballem per facilitar la vida a les persones i per això hem entregat tota aquesta informació als servicis mèdics de la ciutat, una acció que mai s’havia realitzat en València i que, davant la bona acollida que va tindre l’any passat, enguany tornem a repetir”, ha dit Grezzi.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris