25n
25N
25N

Mobilitat instal·la reductors de velocitat i senyalitza el límit de velocitat de 30 km/h als accessos a Tauladella

Mobilitat instal·la reductors de velocitat i senyalitza el límit de velocitat de 30 km/h als accessos a Tauladella
09/02/2020 -

El servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat dos reductors de velocitat i senyalitzat el límit de velocitat a 30 km/h als accessos a Tauladella, pedania que pertany al districte de Poblats del Nord de València, per a millorar la seguretat viària en la zona. Aquesta actuació s’ha dut a terme davant les demandes del veïnat de mesures de calmat del trànsit rodat en Camí de Meliana, que creua aquest tram urbanitzat, a causa de la velocitat a la qual circulen alguns vehicles i la inseguretat que això suposa.

Als darrers anys el servici de Mobilitat Sostenible ha realitzat diverses actuacions de pacificació del trànsit rodat en Poblats del Nord. Benifaraig i Carpesa compten, des de 2016 i 2017, respectivament, amb senyalització de límit de velocitat a 30 km/h. En Carpesa també es va dur a terme una actuació integral d’establiment de sentit únic de circulació en tots els carrers excepte en les vies que conformen el seu radi extern on, a més, es van instal·lar dos reductors de velocitat tipus ‘lloms d’ase’ en la seua banda est, al carrer Reverend José Valero.

També en Massarrojos s’han reordenat els carrers des de 2016 i s’han convertit alguns trams –sobretot de l’entorn del Col·legi Públic José Senent- en zones per als vianants, a més d’establir el límit de velocitat en 30 km/h. Es van instal·lar també en 2019 dos reductors de velocitat i límit a 30 km/h en el tram urbanitzat del Camí de Borbotó a Massarrojos.

D’altra banda, en 2018 es van dur a terme mesures de pacificació del trànsit i millora de la seguretat viària en Benimàmet i en Camí de les Cases de Bàrcena, una via de 900 metres de longitud on es van situar tres reductors de velocitat tipus ‘lloms d’ase’, es va ampliar la mitjana de la calçada a 50 centímetres amb l’objectiu d’adaptar els carrils i aconseguir la reducció de la velocitat, i es va fixar el límit de velocitat a 30 km/h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

caixaontinyent
ruta massamagrell