caixa popular

Els productes valencians seran els protagonistes a la Mostra de Vins

Se celebra a la plaça de l’Ajuntament de dijous a diumenge

Els productes valencians seran els protagonistes a la Mostra de Vins
10/07/2018 -

La plaça de l’Ajuntament acull, de dijous 12 a diumenge 15, la Mostra de Vins d’Estiu, que s’emmarca, per segon any, en la #GranFiraVLC i recupera el seu sentit com aparador dels productes valencians. Així ho ha explicat hui el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, durant la presentació d’aquesta exposició que ha sigut organitzada per PROAVA, l’entitat sense ànim de lucre dedicada a fomentar el consum de productes de qualitat de la Comunitat Valenciana.

Durant la presentació d’aquesta mostra, en la seu de l’esmentada associació, que és el celler més antic de la ciutat de València, el regidor ha celebrat la recuperació d’aquest espai destinat a l’elaboració i venda de vins des del segle XIII; i ha explicat que la Gran Fira «també treballa per recuperar el passat, el seu origen com a punt d’exposició dels productes valencians».

«De fet, l’Ajuntament començà a celebrar aquesta festa centenària per animar la capital i atraure els forasters, i per exposar tots els productes locals», ha recordat el regidor en agrair la col·laboració publicoprivada que prima en la celebració de l’actual model de la Gran Fira de València, «una festa que es consolida com un festival urbà i divers amb 275 activitats en més de 50 ubicacions».

I entre aquestes activitats destaca la Mostra de Vins d’Estiu en què participaran 14 expositors que oferiran degustacions dels seus productes en un marc festiu que inclou des d’activitats per als menors fins a música en viu com els dos concerts de Swing Box Project, el divendres 13 i el diumenge 15 de juliol a les 21.30 hores. La mostra, que estarà oberta des de les 19.30 fins a les 12 hores dijous, divendres, i dissabte, i fins a les 11 hores el diumenge 15, també serà un fòrum per mostrar la base de l’artesania culinària de la zona.

El regidor Pere Fuset, que ha estat acompanyat pel director de PROAVA, Félix Cuartero, ha animat la ciutadania a participar en les diferents iniciatives que es duran a terme durant aquesta mostra. Estan incloses en la programació de la Gran Fira i es troben a l’accés de tothom al nou web d’aquesta entitat, que també promou la resta d’activitats de la Gran Fira, ja que l’esmentat celler és punt d’informació d’aquesta celebració estiuenca.

En el seu marc i amb motiu de la Gran Nit, que se celebra el 21 de juliol, el celler estarà obert des de les 20 fins a les 24 hores per mostrar la ciutadania els seus productes. «Així, el celler més antic de València s’afegeix al conjunt d’escenaris on la gent podrà recórrer per gaudir de diverses activitats», ha conclòs el regidor.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018