25n
Orgull
Orgull

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana tindrà lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències els dies 23 i 24 d'octubre

Turisme convida a empreses, municipis i marques turístiques de la Comunitat a participar en el foment el turisme domèstic

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana tindrà lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències els dies 23 i 24 d'octubre
06/08/2021 -

La tercera edició de la ‘Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana’, organitzada per la Generalitat a través de Turisme, tindrà lloc en la Ciutat dels Arts i els Ciències els dies 23 i 24 d’octubre de 2021, si les condicions sanitàries així ho permeten.

L’objectiu d’aquest certamen és fomentar el turisme domèstic i oferir una plataforma que permeta donar visibilitat i impulsar al sector i al teixit empresarial turístic de la Comunitat Valenciana, especialment en aquests temps, marcats per una conjuntura econòmica complicada a conseqüència de la COVID-19.

Participació d’empreses, municipis i marques turístiques

La ‘Mostra de Turisme’ comptarà amb un espai diferenciat per a les empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana i, d’altra banda, amb un espai per a les marques turístiques, a més de zones exclusives de promoció per als municipis i mancomunitats.

Com organitzador de l’esdeveniment, Turisme posa a la disposició de les empreses turístiques, sense cap cost, un taulell personalitzat amb el seu logotip, totalment equipat, amb servei wifi, decorat amb elements comuns amb la imatge de la “Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana” i agrupats per temàtiques ben identificades i senyalitzades.

Respecte a la participació de municipis i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, la Mostra de Turisme comptarà amb dos espais per a la seua promoció: la zona d’escenari, on podrien realitzar una presentació del destí, projecte, festa o recurs del municipi; i la zona de showcooking, per a promocionar i donar a conéixer la gastronomia local.

Les empreses i associacions empresarials, així com els municipis i mancomunitats, interessades a participar en la Mostra de Turisme tenen de termini fins al pròxim 20 d’agost per a inscriure’s, i ho poden fer a través del correu: mostradeturisme@gva.es.

Per part seua, les marques turístiques disposaran d’un espai destacat dins de la 3a edició de la Mostra de Turisme.

Així mateix, l’accés al recinte comptarà amb directoris digitals, perquè el visitant puga identificar fàcilment on està situada cada marca turística i cada empresa o associació participant.

Espais i zones

En aquesta 3a edició, la Mostra tornarà a comptar amb diferents espais perquè cada visitant puga conéixer l’oferta turística de la Comunitat, descobrir noves experiències i llocs del territori, programar el seu viatge o escapada, esbrinar tot el que té per a oferir-li la nostra rica regió, obtenir idees sobre què fer o visitar i tot això, gaudint d’un fantàstic cap de setmana.

Les diferents zones que conformaran la Mostra seran des d’una zona d’experiències, on les empreses i associacions oferiran al visitant els seus productes i serveis; a una zona de destinacions turístiques, on el públic podrà obtenir informació turística i conéixer l’oferta dels diferents destins.

Així mateix, comptarà amb una zona de showcooking, on es promocionarà la rica gastronomia de les tres províncies; un escenari, on els visitants podran gaudir de música en directe, diverses activitats i espectacles i interessants presentacions; així com una zona d’activitats, distribuïda per diversos punts del recinte amb activitats per a tots els públics i gustos.

La programació de la Mostra de Turisme està subjecta a possible variació per les mesures sanitàries vigents en el moment de la celebració del certamen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 1 =