25n
25N
25N

Arranca la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer

Arranca la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer
21/10/2019 -

Dissabte començà la XII Mostra de Teatre Amateur de Benetússer organitzada pel Grup de Teatre Els Escalons. El president de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, Manuel Vivó, va felicitar l’Ajuntament de Benetússer pel premi taules que va rebre recentment des de la Federació pel seu suport al teatre amateur.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Juan Alarcón, donà la benvinguda al públic i els va animar a gaudir d’aquesta mostra perquè “el teatre és vida”. Per la seua banda el president del Grup de Teatre Els Escalon, Enrique Tébar, va expressar el gran orgull que senten des de l’agrupació per aquests dotze anys de Mostra.

Zorogongo Teatre fou la companyia encarregada d’arrancar la Mostra amb la comèdia ‘TR3S’ de Juan Carlos Rubio. Enguany la Mostra té com a novetat una obra infantil ‘L’aniversari d’Alicia’ que representarà ‘La Manta al Coll’ el pròxim 17 de novembre.

Fins al 23 de novembre actuaran cinc companyies de diferents localitats de la Comunitat Valenciana i El Grup de Teatre Els Escalons que tancarà la mostra amb l’obra ‘Parella Oberta’ a les 19h i tot seguit es realitzarà el lliurament de premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =