25n
25N
25N

381 pel·lícules de tot el món participen en la nova edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Torrent ha sigut el lloc triat per a la setena edició del festival internacional de cinema educatiu

381 pel·lícules de tot el món participen en la nova edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu
07/02/2019 -

Arranca una nova edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICe), que arriba amb més força que mai. 381 pel·lícules, elaborades per estudiants de tot el món, competiran en un dels festivals de cinema educatiu més importants. Torrent ha sigut el lloc triat per a albergar la setena edició d’un festival, en el qual es presenten un total de 212 pel·lícules valencianes, i que s’espera arribar als 40.000 participants.

MICE-torrent

Presentació de MICe a Torrent

L’Auditori de Torrent ha sigut l’escenari que acollirà aquesta proposta, que calenta motors demà, 7 de febrer, i que acabarà el pròxim 23 de febrer. La MICe sorgeix de la preocupació sobre l’educació en un moment en el qual el coneixement s’obté mitjançant experiències intervingudes i sota la influència dels mitjans de comunicació i les tecnologies. Així, aquesta iniciativa fusiona l’univers educatiu amb el món audiovisual, creant un festival pel qual passen autèntiques obres d’art.

Aquesta nova edició presenta diferents seccions, en les quals competiran les diferents pel·lícules: Animació Internacional Professional; Ficció Internacional Professional; Secció Universitària; Seccions Escolars Internacionals; Secció MICe Estatal Escolar; i Secció MICe València Escolar.

Per a triar la projecció guanyadora, en cada categoria, aquesta Mostra Internacional de Cinema Educatiu comptarà amb un jurat format per membres de diferents centres educatius, com el col·legi La Purísima de València, IES Tierno Galván Montcada, CEIP Paluzié Catarroja, IES Conselleria València, CEIP Serreria València, CRA Benevites Quart de Valls, a més de centres educatius d’Alemanya, Finlàndia, el Canadà, Turquia, Itàlia, Israel i Palestina.

El festival gaudirà de dues inauguracions: una de demà, a les 10.00 hores, en la qual participaran més de 500 escolars de Torrent, acompanyats per la música de la dolçaina i el tabalet i una batucada; i una altra a la vesprada, a les 18.30 hores, que comptarà amb una passarel·la rosa, a favor de la igualtat i la inclusió, per la qual desfilaran personatges destacats com l’actriu i directora Abril Zamora; el vicepresident de l’Acadèmia de Cinema Espanyol, Rafael Portelas; la periodista Karmele Marchante; o el dissenyador Francis Montesinos, creador de la nova imatge de la MICe.

El festival es complementarà amb tallers i activitats a les escoles, com un taller de drons, de book tràilers, o de grafitis, que començaran la pròxima setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 16 =