caixa popular

Ambient de luxe en la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser

Fins al diumenge, Alcàsser gaudeix de la Mostra Agroalimentària i el Mercat Medieval

21/10/2017 -

Alcàsser s’ha proposat fomentar el comerç local i els productes de proximitat. Per això, un any més, els veïns i veïnes de la localitat tornen a gaudir de la Mostra Agroalimentària i Comercial, en la qual trobaran tant productes de qualitat i artesanals, com a gastronomia tradicional d’Alcàsser. Però això no és tot. I és que, durant aquest cap de setmana, aquest municipi comptarà també amb el Mercat Medieval, que no solament omplirà els carrers d’oficis, música i teatre, sinó que et traslladarà a l’edat mitjana, gràcies a una ambientació de luxe.

Des del Consistori han volgut posar l’accent que l’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar de la importància d’impulsar el consum en els xicotets comerços, en ser el motor de l’economia local, però també que veïns i visitants gaudisquen d’uns dies de festa i bon ambient.

Però a més, aquest diumenge, els amants de la cuina podran formar part del III concurs gastronòmic que, enguany, sota el lema ‘Sabors del Món’, pretén donar a conéixer els plats típics de totes les cultures que conviuen a Alcàsser. Si encara no tens pla, visita la Mostra Agroalimentària i Comercial i el Mercat Medieval en la Plaça del Mercat i la Plaça el Castell. Molt atents perquè demà estrenarem la segona part del vídeo de la Mostra Agroalimentària i Comercial amb molts més protagonistes.

alcasser9 alcasser8 alcasser7 alcasser6 alcasser5 alcasser4 alcasser3 alcasser2 alcasser1

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + vint =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC