25n
25N
25N

Els Moros i Cristians de Torrent baten rècords i fan un salt internacional

Més de 20.000 persones van seguir en les xarxes socials municipals la Gran Entrada Cristiana i Mora

Els Moros i Cristians de Torrent baten rècords i fan un salt internacional
31/07/2019 -

Les festes de Moros i Cistianos de Torrent han viatjat al llarg de tothom a través d’Internet i han sigut seguides en directe per milers de persones. Al llarg de la setmana festera, els usuaris de les xarxes socials han pogut veure en streaming, a través de la pàgina oficial de Facebook i canal de Youtube de l’Ajuntament de Torrent, cadascun dels actes més importants, aconseguint un abast total, a penes 24 hores després de l’últim acte, de 60.164 persones. Una xifra que continuarà creixent en els pròxims dies en les diferents retransmissions oferides: el pregó, les dues trabucaes i parlaments, l’Entradeta infantil i la Gran Entrada Cristiana i Mora.

D’aquesta manera, les festes torrentines han traspassat davanteres i han aconseguit arribar a diferents punts de la Comunitat Valenciana com Picassent, Alaquàs, Castelló i poblacions amb tradició mora i cristiana com Alcoi o Ontinyent; de la geografia espanyola com Aranjuez o Sevilla; fins i tot a països com l’Argentina, França, Anglaterra, els Estats Units o les Illes Caiman.

En concret, la Gran Entrada Cristiana i Mora, que va ser l’acte més seguit, ha tingut fins al moment un abast de més de 33.000 persones i més de 20.000 reproduccions, a més de compartir-se ja més de 200 vegades. Pel set del programa en directe, situat en l’Antic Mercat i conduït cada vesprada per Alberto Miquel, Dani Català i Ana Almerich, van passar els protagonistes de les festes com l’alferes cristiana, Sonia Guzmán; el capità cristià, Vicent Francés; l’alferes mora, Rebeca González; la capitana Mora, Encarna Puig; el president de la Federació de Moros i Cristians, Xavi Santamaría; el regidor de Festes, Pascual Martínez; la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats; representants de la Policia Local i Protecció Civil, entre altres.

D’igual manera, les publicacions han generat un gran nombre de comentaris, especialment d’aquelles persones que, per diferents motius, no ha pogut gaudir de les festes a Torrent, I van aprofitar l’ocasió per a felicitar l’èxit de les festes i saludar als seus coneguts.

Els àlbums fotogràfics del perfil oficial de Flickr de l’Ajuntament de Torrent també han sigut visitats per un gran nombre de torrentins i torrentines que volen reviure els millors moments de cada acte.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

mercat medieval ontinyent