25n
25N
25N

L'Entrada Mora i Cristiana de Patraix amenitza el dissabte 'pre-Falles'

A les 18.00 hores, serà el torn d’un espectacle previ a la desfilada al carrer Fontanars de Patraix

L'Entrada Mora i Cristiana de Patraix amenitza el dissabte 'pre-Falles'
06/03/2019 -

El barri de Patraix es prepara per a viure, un any més, la tradicional desfilada de Moros i Cristians que la Falla Pío XI – Fontanars, una de les més grans del sector, organitza cada any en el dissabte ‘pre-Falles’. Així, el pròxim 9 de març, aquesta sorprenent desfilada tornarà a conquistar als centenars de veïns i veïnes que es congreguen per a gaudir de la música, però també de l’espectacle que envolta a l’Entrada Mora i Cristiana.

En aquesta dotzena edició, l’acte comptarà amb la presència de la Fallera Major de València 2018, Rocío Gil, que, acompanyada de la seua Cort d’Honor, representaran a les hurís. Però, a més, en aquesta desfilada, que ja s’ha convertit en tot un clàssic per al barri de Patraix, participaran un total de 25 esquadres amb ballets, carrosses i bandes de música. Com a novetat, i a causa del gran acolliment que té l’Entrada Mora i Cristiana de Patraix, s’instal·laran localitats numerades.

La desfilada arrancarà a les 19.00 hores. No obstant això, a les 18.00 hores, tindrà lloc un espectacle previ al carrer Fontanars. Mitja hora més tard, a les 18.30 hores, es procedirà a la pujada de caps de les diferents filaes per a començar a l’Entrada Mora i Cristiana “Els Alforins”.

No obstant això, no serà l’única desfilada d’aquestes característiques de la qual puga gaudir la ciutat de València. I és que les comissions de Comte Salvatierra – Cirilo Amorós i Jacinto Benavente – Reina Doña Germana també realitzaran les seues particulars desfilades. Així mateix, el 19 de març, la Fallera Major de València 2018 i la seua Cort d’Honor tornaran a participar en la Parada Mora d’Almirante Cadarso.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 5 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
Informacion coronavirus