25n
25N
25N

Morera creu que els intents de control a docents busquen "danyar l'escola pública"

Morera creu que els intents de control a docents busquen "danyar l'escola pública"
24/01/2020 -

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha mostrat el seu total suport als docents i equips directius dels centres d’educació públics “davant qualsevol intent de control per mitjans que són anticonstitucionals i que ataquen l’ensenyament públic, columna vertebral del nostre Estat del benestar”. Al seu judici, es tracta de “debats estúpids, falsos i inconstitucionals”.

Així s’ha pronunciat Morera en la recepció als components de la Federació de Directius i Directives de Centres Educatius Públics d’Infantil i Primària (FEDEIP) que celebra les seues primeres jornades estatals a la ciutat de València. La sala de l’Andana del Palau dels Borja, seu de Les Corts, ha acollit l’acte inaugural de la trobada, al qual ha assistit també el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Ha subratllat que “una bona direcció dels centres educatius és molt important” i l’educació pública “és el millor element per a la igualtat entre tots els ciutadans de l’Estat i les reflexions que es facen en aquestes primeres jornades serviran per a deduir moltes coses que permeten avançar conjuntament en un món menor en el qual l’educació és un element troncal”.

“Tenim amenaces, estem assistint a debats estúpids, falsos, inconstitucionals, que el que intenten és danyar l’escola pública, i no ho consentirem. El que hem de fer ara és veure tots els mecanismes per a reforçar el paper de les directives i directius dels centres públics perquè és la columna vertebral del nostre benestar”, ha incidit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 5 =