25n
25N
25N

Morera adverteix que l'"operació eixida" de Madrid a la Comunitat Valenciana "pot ser antològica"

Morera adverteix que l'"operació eixida" de Madrid a la Comunitat Valenciana "pot ser antològica"
02/10/2020 -

El president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, ha advertit que “l’operació eixida des de Madrid cap a ‘provincias’ i ‘Levante’ aquesta vesprada pot ser antològica” en el seu compte de Twitter, en la qual ha compartit una notícia sobre el tancament de Madrid.

La Comunitat de Madrid té fins a aquest divendres a la nit per a aplicar en la capital i altres nou municipis les noves restriccions a la mobilitat per a frenar la pandèmia del Covid-19 que es van aprovar en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS), després que el Govern li notificara aquest dimecres a la nit l’ordre que conté eixes noves mesures, d'”obligat compliment”.

Eixa ordre també contempla la possibilitat que les comunitats presenten un recurs contenciós-administratiu davant la Sala contenciosa administrativa de l’Audiència Nacional en el termini de dos mesos des de la seua notificació.

La presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, ja va avançar que malgrat que acatava l’ordre presentarien aquest recurs, com així ha ocorregut aquest mateix divendres, demanant també mesures cautelars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa