25n
25N
25N

Morant: “Gràcies al Govern del PSOE se’ns obri un nou escenari per a millorar serveis i abaixar taxes a Gandia”

Morant: “Gràcies al Govern del PSOE se’ns obri un nou escenari per a millorar serveis i abaixar taxes a Gandia”
09/05/2019 -

Els Socialistes de Gandia han valorat hui la reunió que van mantindre dimarts passat a Madrid una delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Gandia i candidata a la reelecció, Diana Morant, amb responsables del Ministeri d’Hisenda, en la qual es va posar damunt la taula que l’actual situació financera de l’Ajuntament obri la porta a un nou Pla d’Ajust i a una baixada d’impostos modificant la llei. El PSOE ha destacat que en esta reunió es va confirmar l’excel·lent evolució que ha tingut l’economia municipal en els últims quatre anys. Així, el secretari general de Finançament Autonòmic i Local, Diego Martínez, va ratificar que, de tots els municipis d’Espanya que estaven en una difícil situació, Gandia ha sigut el que millor comportament ha tingut.

“Gràcies a la interlocució amb el Govern de Pedro Sánchez i la senda de la recuperació a Gandia, se’ns obri un nou escenari de millora de serveis públics i de baixades de taxes municipals, com el fem i el clavegueram. El Ministeri d’Hisenda reconeix el gir de 180 graus en la gestió econòmica que estem portant a terme. Per tant, ens dóna l’oportunitat de reformular un nou Pla d’Ajust i ja tenen damunt de la taula modificar la llei, amb la qual cosa se’ns permetria abaixar els impostos”, ha indicat Diana Morant.
Per la seua banda, el número 8 de la candidatura socialista, Salvador Gregori, ha recordat que l’anterior govern del PP, fa ara quatre anys i un mes, va anunciar que havia arribat a un “acord” amb el Ministeri d’Hisenda per tal d’allargar el deute i, dos dies abans de les passades eleccions municipals, va rebre una notificació del mateix Ministeri del PP rebutjant el seu Pla d’Ajust. “Les mentides tenen les potes molt curtes. Si ara Víctor Soler vol tornar a Madrid a renegociar el Pla d’Ajust, ja li podem aconsellar que no vaja perquè no té cap credibilitat, perquè ja hem anat els socialistes i ho hem aconseguit i, perquè no serà alcalde de Gandia”, ha afirmat.

Des del PSOE es considera que quan es treballa de valent, amb responsabilitat i pensant sempre en el bé comú dels gandians, els resultats acaben arribant. “Esta legislatura que ja acaba els socialistes hem fet els deures en matèria econòmica i ara, en la pròxima legislatura, han de ser tots els ciutadans de Gandia els que es beneficien d’eixe esforç col·lectiu que s’ha realitzat”, ha declarat el número 8 de la candidatura socialista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

museo prehistoria