25n
25N
25N

Els monuments fallers inundaran els carrers en tan sols 48 hores

El pròxim 15 de març començarà, oficialment, la plantà

Els monuments fallers inundaran els carrers en tan sols 48 hores
13/03/2017 -

Els monuments fallers ja ocupen els carrers de València. I és que tan sols queda un parell de dies per a descobrir les espectaculars obres d’art que ens tenen preparades cadascuna de les comissions falleres.

La setmana passada, les primeres peces dels monuments arribaven a algunes falles, com a Convento Jerusalén o L’Antiga de Campanar, per a anar deixant-ho tot preparat per a l’esperat dia de la plantà. Fins i tot les falles més avançades ja han començat a muntar algunes parts del monument, com per exemple la falla Sueca-Literato Azorín, que ja té compost el cos central, o la falla Malvarrosa, en la qual van muntar l’estructura superior.

No obstant això, per a poder gaudir dels ja tradicionals recorreguts fallers per a visitar els diferents monuments caldrà esperar fins al pròxim 15 de març. Dia en el qual començarà, oficialment, la plantà tant de les falles infantils, com de les falles majors.

La plantà és un dels moments més esperats per tots els fallers, ja que els membres de la comissió, juntament amb l’artista faller, treballen, braç a braç, per a poder mostrar amb orgull una proposta artística que ha anat agafant forma durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria