caixa popular

Montón: 'La remodelació del consultori Bilbao és una mostra que la dignificació de les infraestructures és una prioritat per aquest Consell'

El cost total d’aquesta remodelació ha ascendit a 222.765 euros. Aquest consultori va realitzar en 2017 prop de 70.700 atencions sanitàries

Montón: 'La remodelació del consultori Bilbao és una mostra que la dignificació de les infraestructures és una prioritat per aquest Consell'
26/02/2018 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha visitat el consultori auxiliar Bilbao, pertanyent al Departament de Salut València La Fe, després de la recent remodelació de les seues instal·lacions. Carmen Montón ha destacat que “la remodelació d’aquest consultori és una mostra de l’aposta d’aquest govern per dignificar les infraestructures sanitàries i oferir a la ciutadania una atenció sanitària pública de qualitat”.

Els treballs d’adequació i execució d’obres van començar el passat 20 de novembre i han permés afegir una consulta més a les sis ja existents i una sala d’atenció d’urgències vitals, al mateix temps que han millorat els espais per a l’atenció de pacients i personal sanitari. El cost total d’aquestes obres, juntament amb la renovació de l’equipament i mobiliari han ascendit a 222.765 euros.

En concret, s’han remodelat el punt d’atenció a pacients, les sales d’extraccions i de tècniques d’infermeria així com els magatzems de medicaments i material administratiu.

També s’ha millorat l’accessibilitat del centre per a pacients amb mobilitat reduïda al mateix temps que s’han modernitzat els equips de climatització i s’han canviat les lluminàries a tecnologia led per a la millora de l’eficiència energètica.

Carmen Montón ha manifestat que “gràcies a l’aposta d’aquest govern per l’enfortiment de la sanitat pública ha sigut possible realitzar aquestes obres d’actualització que reverteixen directament en la millora de l’atenció dels prop de 10.000 pacients adscrits al consultori auxiliar Bilbao”.

Cal assenyalar així mateix que s’ha renovat l’equipament i tot el mobiliari del centre. S’han adquirit nous refrigeradors, espiròmetres i llits hidràulics i s’ha renovat tot el mobiliari d’atenció a pacients i de les àrees de professionals.

Prop de 70.700 atencions sanitàries en l’últim any

El consultori auxiliar Bilbao pertany juntament amb el Centre de Salut Trinitat a la zona bàsica 10 del Departament de Salut València La Fe. Compta amb serveis de medicina familiar, infermeria i treball social.

Es tracta d’un consultori que, durant 2017, va realitzar prop de 70.700 atencions sanitàries. Al llarg del passat exercici els professionals d’aquest centre van realitzar 44.156 atencions de medicina familiar, 30.200 consultes, cures i tècniques d’infermeria i 545 consultes de treball social.

La plantilla sanitària d’aquest consultori està composta per set metgesses de família, sis infermers/es, dos Tècnics/ques de Cures Auxiliars d’Infermeria, tres auxiliars administratius i dos zeladors, als quals caldria sumar dos coordinadors (Medicina i Infermeria) situats en el Centre de Salut de Trinitat.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC