25n
25N
25N

Montón aborda amb AFEMA la posada en marxa d'un programa d'inclusió social per a persones amb trastorn mental greu

Montón aborda amb AFEMA la posada en marxa d'un programa d'inclusió social per a persones amb trastorn mental greu
05/08/2016 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha mantingut una reunió amb el president de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Alacant (AFEMA) , Alfonso Rodríguez, per a abordar la posada en marxa d’un programa d’inclusió social per a persones amb trastorn mental greu.

Es tracta d’un acord de col·laboració per al desenvolupament de programes complementaris d’atenció a persones amb trastorn mental greu que estan sent tractats en les unitats de salut mental i les seues famílies.

Montón ha explicat que el conveni firmat amb AFEMA, que inclou una subvenció de 158.500 euros a l’associació, té com a fi “aconseguir una atenció integral a fi de previndre les recaigudes, reduir la cronificació, millorar la capacitat d’afrontament de la malaltia mental de la persona malalta i la seua família, a més de potenciar l’adopció d’estils de vida adequats i el suport als familiars”.

Per la seua banda, Alfonso Rodríguez ha explicat que “des d’AFEMA considerem que amb este nou govern i la sensibilitat demostrada per esta consellera, la salut mental deixarà de ser una patologia oblidada i estarà en pla d’igualtat amb altres patologies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =