caixa popular

Plataformes de formigó en Montolivet per millorar l'accessibilitat a les illes de contenidors

Plataformes de formigó en Montolivet per millorar l'accessibilitat a les illes de contenidors
25/09/2017 -

Demà dilluns l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Residus Sòlids, començarà a instal·lar 75 plataformes de formigó davant les illes de contenidors urbans en zones d’aparcament en bateria de vehicles al barri de Montolivet. La intervenció, fruit de la gestió del programa de participació ciutadana i en el marc d’actuacions de millora de l’equipament d’arreplegada de residus urbans de la ciutat, pretén millorar l’accessibilitat als contenidors, sobretot per a persones majors i amb mobilitat reduïda.

“Amb aquesta actuació establim itineraris accessibles des de les voreres fins a les illes de contenidors i facilitem una menor altura i més comoditat per a deixar el fem. A més, instal·lem contenidors accessibles i amb palanca manual d’obertura”, ha explicat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

El nou equipament el conformen 75 plataformes prefabricades de formigó armat modulars i 50 contenidors de 3.200 litres de capacitat amb una major accessibilitat, amb palanca manual, pedal i posicionador per fixar-lo en la seua ubicació.

“Amb aquesta actuació experimental serà possible fer una valoració tècnica més rigorosa sobre els resultats i condicions d’explotació reals d’aquest nou equipament per a millorar el compliment de la normativa d’accessibilitat i les condicions d’utilització dels contenidors de residus urbans de totes les fraccions”, ha explicat Pilar Soriano.

El pressupost total d’aquest nou equipament és de 142.500 euros.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC